Han havde fråde om munden…

Han tog kvælertag

“Hans øjne blev sorte og jeg vidste jeg skulle dø”

Hun har lige puttet børnene, og han var stadig meget vred over, at hun havde skyllet hans stoffer ud i toilettet. Hun rammes af nakkeslag og vælter ned på gulvet. Han får hende vendt om og sætter sig overskrævs.  Tager kvælertag og klemmer til.  Hun ser hans øjne sortne, fråde om munden ” du skal dø nu”.

Hun tænker – mine børn! hvem skal tage sig af dem nu? ikke ham!. Hun kæmper for livet og lige inden hun besvimer ser hun sin ældste søn komme ind i stuen…

At arbejde videre med en klient, der har så alvorligt et ubearbejdet traume kan være udfordrende. Det gør alvorligt ondt… Jeg vælger en  metode, hvor vi arbejder med at genskabe følelsen og få den fysisk implementeret i kroppen.

Ubearbejdede trauma har tendens til at “skjule” sig og dukker op i underbevidstheden, hvor det agerer i følelsesregistreret “som det passer traumet”. Ved at genkende og mærke følelsen kanaliseres den ud i den fysiske krop. Det kræver års arbejde at reparere på kroppens tilbøjeligheder og hun skal nok lære at anerkende følelsen på sigt.