Misbrug?

En del af EXITplans kursister har en fortid der omfatter stof- og/eller alkoholmisbrug. Hos EXITplan forstår vi at misbrug ofte er en del af en større og ofte temmelig konpleks problematik. Misbrug er ofte “blot” et symptom på en anden problematik. Vi fordømmer på ingen måde en misbrugere, men på den anden side tager vi problemet alvorligt og tilbyder en seriøs insats.

Vores tilbud om hjælp koordineres i samarbejde med kommunens misbrugskonsulent.

EXITplans tilbud om hjælp og støtte til at gøre en forskel og en positiv ændring i hverdagen og den daglige håndtering af af de problematikker man er oppe imod.

Det er beviseligt sandt, at det bare sidde derhjemme og stirre ind i væggen, aldrig, aldrig skaber nogen positiv forandring skaber ingen forandring, men tværtimod meget tit skaber en selvdestruktiv adfærd. Derfor sørger vores konsulenter for at borgeren møder op i EXITplans interne værksteder. Hvis det er nødvendigt kommer vi gerne ved til borgerens bopæl, vækker vedkommende og kører dem til EXITplans adresse i Solrød Strand.

Dette vil vi gøre dagligt indtil borgeren kan komme af egen drift. Vi har utallige succeshistorier og gjort en positiv forskel for mange misbrugere. Vores politik og metoder bygger på tålmodighed, respekt og forståelse, og tror på at det at give ansvar, over tid, skaber en ny ansvarsfølelse hos vedkommende.