dine værste sider

Vi mennesker består at det herligste sammensurium af energimønstre. Nogle af disse energier er velkendte og behagelige, andre er mærkelige og ukendte og nogle er direkte afskyelige  og dermed fortrængte. De kan spænde fra at være engleagtigt spirituelle, kreative og mystiske til at være egoistiske og dæmoniske. 


Nogen gange skal dette undersøges og det hjælper jeg dig med. Sammen undersøger vi hvad det fortrængte selv består af? Jo mere du er opmærksom på det , desto bedre forberedt er du næste gang det dukker op i dit sind.  


Det hele foregår i dit tempo og du føler, at du ganske naturligt får et større indblik i dig selv og dine mønstre. Både dem som er gode for dig og dem som er knap så hensigtsmæssige for dig får vi fat på. Du lærer dem at kende og kan i sidste ende identificere dem på størrelse, kraft og hensigt. Derved opnår du en grundlæggende viden omkring din egen adfærd, som hjælper dig med at beslutte, hvilken tilstand og hvilken energi du vælger at benytte for at komme ud af en eksistentiel situation på bedste vi.

 

Samad Lazaar

kontakt EXITplans psykoterapeut, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan indsatsen effektueres og løbende reguleres i samarbejde med klient og myndighed.