EXITPLAN Udvikling

Akutsager

Exitplan står klar til at hjælpe med akutsager

EXITplan står klar til at bistå kommuner ved akutte situationer. Vi har erfaring med at håndtere konfliktfyldte sager, hvor vores akutpersonale hurtigt kan skabe ro og tryghed.

Vi har hjulpet mange samarbejdskommuner med akutsager, herunder:

– Akutsager ved vold i hjemmet, hvor vi har bistået ved hospitalsbesøg og sikret, at den unge blev anbragt ved en nær relation.


– Akutsager ved selvskade, hvor vi har bistået med forældresamtaler i krisesituationer. Efterfølgende har vi sikret et forløb hos EXITplan, og sagen er afsluttet med succes efter 6 måneder.

– Akutsager ved negativ social kontrol, hvor vi har støttet en ikke-etnisk dansk fraskilt familie. Vi har blandt andet vejledt barnet i, hvad det skulle gøre i tilfælde af bortførelse.


Dette er blot et uddrag af de afsluttede akutsager, vi har håndteret.

Vi er din pålidelige partner, når akutsituationer opstår. Med vores erfarne og dedikerede personale er vi klar til at håndtere selv de mest konfliktfyldte situationer og skaber tryghed for alle involverede parter.

Vores dokumenterede succes med at hjælpe kommuner i akutsager er din garanti for effektiv og professionel bistand, når du har brug for det.

Kontakt os døgnet rundt på 77348686 eller direkte på 53748686 for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din kommune. Med EXITplan er du i trygge hænder.

Tag kontakt til os

Vi er et tværprofessionelt team, der løfter i flok og sikrer positiv udvikling for alle borgere.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i vores ydelser/forløb og ønsker du at vide mere, så udfyld formuleren her og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.