EXITPLAN Udvikling

Jobcenter

DAGLIG BESKÆFTIGELSE

Formålet med aktiviteten er at borgeren opnår en forståelse for en arbejdspladskultur samt inspireres og motiveres til retning for fremtidig beskæftigelse. Borgeren kvalificeres til at kunne møde til tiden, overholde pauser, indgå i et kollegialt fællesskab herunder tilegne sig sociale kompetencer, tolerere forskelligheder og opsøge kulturen på arbejdspladsen.

OPSØGENDE INDSATS

EXITPLAN arbejder konsekvent og er vedholdende i kontakten til borgerne. Det er vores overbevisning at en vedholdende kontakt til den enkelte, fordrer noget positivt og borgeren vil opleve, ‘at de også vil mig’ på de dårlige dage. Når borgeren udebliver fra tilbud ser vi det som en kontaktrebus, som skal løses og borgeren får derfor et opsøgende besøg. Henvisende sagsbehandler orienteres ved udeblivelse fra tilbud. 

PSYKOTERAPI OG MISBRUGS BEHANDLING

EXITPLAN tilbyder individuelle samtaler da nogle kan have svært ved at agere i sociale sammenhænge eller har problemstillinger, som kan være svære at åbne op for i gruppen.

Vores behandlere arbejder ud fra en både psykodynamisk tilgang (terapi) og eksistentielt udgangspunkt (misbrugsbehandling). EXITPLAN tilbyder undervisning og individuelle samtaler med misbrugskonsulent. Tilbuddet er for de borgere som ikke er motiveret for egentlig misbrugsbehandling på misbrugscenter.

Professionel

Louise Harris

Kontakt Louise for at høre mere om indsatsen.

Necmi Ceran

Kontakt Necmi for at høre mere om, hvordan vi sikrer at alle borgere møder til deres daglige aktiviteter.

Fie Schjerning

Kontakt Fie for at høre mere om misbrug og den terapeutiske behandling.

Tag kontakt til os

Vi er et tværprofessionelt team, der løfter i flok og sikrer positiv udvikling for alle borgere.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i vores ydelser/forløb og ønsker du at vide mere, så udfyld formuleren her og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.