EXITPLAN Udvikling

Vejledning og afklaring

I Exitplan tilbyder vi vejledning og afklaring

Siden 2010 har EXITPLAN arbejdet på at hjælpe borgere med at komme videre til det ordinære arbejdsmarked. Vi har også bistået med at finde fleksjob og førtidspension, hvilket har medført en forbedret livskvalitet for mange.
 

Vores primære mål er at afklare borgernes arbejdsevne, tage hensyn til eventuelle begrænsninger og identificere deres individuelle ressourcer og kompetencer. Vi samarbejder tæt med jobcentrene for at få en helhedsorienteret forståelse af borgernes situation.

Vi tilbyder forskellige aktiviteter inhouse, der giver os mulighed for at afdække borgernes personlige egenskaber og faglige kompetencer, inden de starter i praktik. Vores erfaring viser, at dette i høj grad bidrager til en retvisende og succesfuld praktikperiode.

Vi har en tro på, at alle har kompetencer, der kan bruges på arbejdsmarkedet. Derfor arbejder vi aktivt gennem vores netværk på at finde den rette praktikplads til vores borgere med henblik på ordinær beskæftigelse.
 
EXITPLANs indsatser er helhedsorienterede og skræddersyet til den enkelte borgers behov.

Tag kontakt til os

Vi er et tværprofessionelt team, der løfter i flok og sikrer positiv udvikling for alle borgere.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i vores ydelser/forløb og ønsker du at vide mere, så udfyld formuleren her og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.