EXITPLAN Udvikling

Voksenindsats

særlig indsats til voksne

I EXITPLAN tilbyder vi en særlig indsats til voksne med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller med særlige sociale problemer.

Formålet følger gældende lovgivning og indsatsen har til formål, at:

Professionel

Louise Harris

Kontakt Louise for at høre mere om indsatsen.

Exitplan er dedikerede til at støtte og hjælpe dig

I EXITPLAN er vi dedikerede til at støtte og hjælpe voksne, der står over for udfordringer som følge af nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne eller komplekse sociale problemer. Vores mission er at skabe en positiv forandring i hver enkelt persons liv ved at tilbyde skræddersyet støtte og pleje, der adresserer deres individuelle behov og mål.

Vi tror på, at hver person fortjener at leve et liv, der er fyldt med muligheder, uanset de udfordringer, de måtte stå over for. Derfor arbejder vores dedikerede team af fagfolk tæt sammen med vores klienter for at skabe et støttende og omsorgsfuldt miljø, hvor de kan trives og vokse.

Vi tilbyder en bred vifte af tjenester, der spænder fra personlig pleje og støtte i dagligdagen til terapi, træning og sociale aktiviteter. Vores tilgang er holistisk og individualiseret, idet vi fokuserer på at styrke hver persons fysiske, mentale og følelsesmæssige velbefindende.

Uanset om du søger støtte til dig selv eller en elsket, er vi her for at hjælpe. Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan skabe en positiv og meningsfuld forandring i dit liv eller din families liv.

Tag kontakt til os

Vi er et tværprofessionelt team, der løfter i flok og sikrer positiv udvikling for alle borgere.

Har du spørgsmål eller er du interesseret i vores ydelser/forløb og ønsker du at vide mere, så udfyld formuleren her og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.