Skilsmisseforløb

  • Børn føler ukendt sorg efter skilsmisse.
  • De oplever ofte ensomhed og sorg.
  • Vi har et 10-gange skilsmisse kursus.
  • Kursus inkluderer samtaler og aktiviteter.

Gratis

Beskrivelse

Når forældres skilles står børnene overfor en ny og ukendt verden. Mange børn oplever at tilværelsen kan være overvældende og fyldt af nye følelser samt tanker. Følelser der kan være svære at vide hvor de skal gå hen med. Dette kan skabe en forkerthed – og ensomhedsfølelse hos børnene.

Derfor tilbyder vi skilsmisse forløb for skilsmissebørn. Det er et fællesskab hvor vi over 10 gange taler om alle de svære følelser som kan være forbundet med at være skilsmissebarn. Men vi hygger og griner også, alt imens vi danner relationer til de andre børn, og oplever sammen hvad de vil sige for andre børn at være skilsmissebarn.

Som forældre får du indsigt i de temaer vi taler med børnene om, og dialog værktøjer til at forsætte samtalen derhjemme.

Hvordan ved jeg om det er det rette tilbud for mit barn? 

Alle børn har forskellige udtryksformer og nogen børn deler deres følelser og andre ikke. Det er intet som er rigtig eller forkert, og dit barn skal hverken være på en bestem måde eller havde det på en bestemt måde for at kunne deltage. Vi har fokus på inklusion og at alle børn skal føle sig trygge og set.

Lige som alle børn er forskellige er alle skilsmisser det også. Der ingen kræv til at skilsmissen skal være konflikt fyldt, være sket fornyeligt eller ligne.

Vores erfaring er at følelserne og tankerne børnene sidder med er universelle, og børne altid kan spejle sig i hinanden på den ene eller anden måde. Lige så rart som det kan være for et nyt skilsmissebarn at møde nogen som har gennemgået mange forandringer, lige så givende kan det være for den som har været skilsmissebarn i mange år at spejle sig i den rejse de har gået igennem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skilsmisseforløb”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

FORLØB

Et individuelt forløb er til dig som ønsker at arbejde med dig selv.

GRUPPEFORLØB

Vores gruppe forløb bygger på nærvær og tryghed.

WORKSHOP

I vores workshops fokuser vi på at omsætte teori til praksis.

FOREDRAG

Kom og oplev et af Exitplans spændene fordrage.